Partner serwisu
03 stycznia 2020

Bosphaera: Kawowy koktajl pod oczy

Kategoria: Nowości

To ciekawa propozycja od firmy Bosphaera produkującej naturalne kosmetyki wysokiej jakości.

Bosphaera: Kawowy koktajl pod oczy

Serum należy stosować pod oczy i na powieki. Kompleksowy skład oraz innowacyjna formuła:

  • nawilża i wygładza delikatną skórę konturu oka,
  • zmniejsza widoczność cieni pod oczami,
  • przywraca górnej powiece utraconą jędrność, daje efekt liftingu i łagodzi zaczerwienienie podrażnionej skóry

Serum redukuje widoczne oznaki upływu czasu w strefie konturu oka. Dzięki zawartości oleju z nasion kawy, róży rdzawej oraz arganowego poprawia mikrokrążenie, zmniejsza opuchliznę, a także nawilża i regeneruje skórę wokół oczu. Ekstrakt z kwiatów głogu i jaśminu arabskiego przywraca górnej powiece utraconą jędrność oraz daje efekt liftingu. Kompleks składający się z ekstraktów: tulsi, ostropestu oraz aktywnej frakcji algi Enteromorpha compressa łagodzi podrażnienia skóry. Jego głównym zadaniem jest naprawa oraz ochrona skóry przed czynnikami zewnętrznymi. Standaryzowany ekstrakt z żeń-szenia, jabłka, brzoskwini, pszenicy i jęczmienia redukuje intensywność przebarwień, wyrównuje koloryt skóry i zmniejsza szkody wywoływane przez zanieczyszczenia. Dodatkowo chroni błony komórkowe przed szkodliwym działaniem metali ciężkich i zanieczyszczających gazów. Serum wzbogacone zostało również o komórki macierzyste jeżówki wąskolistnej, które sprawiają, że skóra wokół oczu zostaje wzmocniona, a cienie zmniejszone. Synergistyczne działanie olejów i ekstraktów roślinnych wygładza zmarszczki wokół oczu, pozostawiając skórę konturu oka napiętą i wzmocnioną.

Przypominamy, że Dwufazowe serum rozświetlająco-rozjaśniające marki Bosphaera zostało pozytywnie ocenione przez Komisję Ekspertów i zdobyło certyfikat Naturalne POLSKIE 2019!

źródło: Bosphaera
fot. Bosphaera
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ